uppdatering

Jag kommer att lägga upp massor med bilder ¨från resan när jag kommer hem men det tar för lång tid nu. Här är iaf lite uppdatering från dagen. Vi har åkte jetskis runt ön vilket var helt jävla grymt som vi skulle uttryckt det. Det var riktig frihetskänsla att trycka gasen i botten och köra, riktigt skoj, jag tänkte att vi kunde köpa en sån till stugan pappa?
Veckan här i key west har varit fantastiskt, vädret är helt otroligt, kan dock bli lite varmt om man inte håller sig vid vattnet där det fläcktar lite.Ikväll ska vi ut och äta och strosa lite i affärerna, imorn drar vi tidigt till ett stort outlet påvägen till miami, sedan blir vi sista veckan på miami beach!
Ni ska veta att vi har det helt underbart och njuter varje sekund, hoppas allt är bra med er där hemma också!



puss till er alla

orlando,sea world

Jag kan ju börja med att säga att vi har det helt jävla fantastiskt här i Florida. Det blir ju inte så mycket häng på internet här men jag tänkte tänkte lägga upp lite bilder eftersom och jag jag tänkte börja med första stoppet Orlando.

Första dagen gick vi på sea world, tyvärr, tyvärr, tyvärr hade inte jag med kameran men som tur var hade mariell det.


Att se en späckhuggarshow live har varit på min bucketlist ungefär sen jag såg rädda willy första gången.


okej det här tog alldeles för lång tid och jag ska ut och dansa hehe så fortsättning förljer en annan gång:)
puss till er alla där hemma


ikväll far vi

Den här våren har gått så ruskigt fort, den här resan har kännts så långt borta och nu ska vi helt plötsligt åka. Ikväll går tåget till sthlm och sen flyget till Orlando. Jag känner mig riktigt exalterad.

Jag tog en löprunda runt lillsjön imorse och sen körde jag intervaller upp för långa backen, kände att jag behövde röra på mig nu när jag ska sitta still på ett tåg och flyg i flera timmar och det var riktigt skönt faktiskt. Det är ganska roligt med intervaller.

Jag hade förresten gett upp det är med internet helt men tänkte att jag skulle ge det en chans och nu helt plötsligt fungerar det igen, lite trögt men bättre trögt än inget. Blev hyffsat nöjd eftersom jag behövde gå in på internet banken.





Nu ska jag ta ett bad
och göra inpackning, ansiktsmask och peeling, raka mig och göra fotvård. Vill ju såklart vara helt fräsch tills jag åker, sen ska jag fixa det sista med packningen!


sometimes things just happens

Åh jag får så dåligt samvete när jag ser hur många av er som varit inne här varje dag trots att jag inte uppdaterat på så länge, men jag blir lite glad också, att ni inte försvunnit helt för jag kommer igång igen, så fort internet är fixat!
Det har hänt mycket roligt de senaste 2 veckorna. Två fantastiskt roliga lördagskvällar på marité med underbara vänner, grym musik och massa mer.
I förrgår åkte jag Frida och Cissi ut till min stuga och lagade mat och myste och drog ut på sjön och rodde lite.





Floyd bestämde sig för att ta en simtur också...


Jag har tagit fram det mesta
och tänkte försöka packa klart ikväll. Kan inte fatta att vi åker till florida så snart. På lördagkväll går tåget sen flyger vi på söndag morgon, jag längtar sjukt mycket. Men först är det fredag imorn och studenten. Ska åka runt till några nyblivna studenter så jag hoppas på mycket tårta imorn hehe.

Om jag inte lyckas komma åt internet imorn så får ni ha det så bra medans jag är i Florida. Jag ska ta en massa bilder och försöka skriva nåt inlägg medans jag är borta men jag har inte med mig datorn så det blir nog inte så mycket. Annars så lovar jag att visa allt när jag kommer hem. Då hoppas jag även att vårt internet är fixat så jag kan komma igång ordentligt igen!

Den här sommaren kommer bli så bra. Puss och kram på er alla!


RSS 2.0