21/5, 2009

Sitter just nu på wayne´s coffee på tjuvholmen och äter varma scones och snikar gratis internet, är så less på att inte ha internet hemma nu. Man märker verkligen vad beroende man är, internet och mobiltelefonen det är sånt man måste ha haha.

Kan bara berätta att 17 maj var helt fantastisk, först på lördagen hade jag den roligaste utekvällen på länge och när vi vaknade på söndagen var det som att vakna en varm sommardag i juli.
Det var folk överallt, alla killar gick runt i kostym och tjejerna i fina sommarklänningar eller norska folkdräckter. På slottet stod kungafamiljen och vinkade till folket och det var parader hela dagen. Solen sken som aldrig förr och stämningen gick inte att ta fel på. Det var glädje helt enkelt. Sen att normännen vann eurovision gjorde dem inte på sämre humör.

 
   se hur blå himmel vi har här i oslo:)

 

 
  frida ser glad ut i slottsparken.

 
  christian och anders bättrar på brännan..

 


15/5, 2009

Summertime!
Det är  fredag, det är varmt, det är sol, vi sitter på balkongen i bikini och lyssnar på musik. Ikväll ska vi grilla på takterassen och sen får vi se vad som händer, mer än så behöver jag inte säga. Vi mår bra!


      snart är det nationaldag..

12/5, 2009

Oj nu var det VERKLIGEN länge sedan det händer saker här alltså MEN jag har mina förklaringar. Vi har fortfarande inget fungerande internet inomhus och jag orkar inte sitta ute på balkongen. Idag orkar jag det för att det är väldigt behaglig värme ute och solen lyser inte så mycket att man inte ser skärmen. Perfekt!

Nu vet jag bara inte vart jag ska börja, det har hänt rätt mycket här. Eller egentligen är det väl samma sak i stort sätt. Jobb på veckorna och lördagarna har som blivit en obligatorisk fest dag. Det ska dock bli ändring på snart, en helg utan alkohol skulle ju kunna vara bra för kroppen. Men inte nu till helgen för då är det 17 maj, norges nationaldag för de som inte visste det och det är även norges största festhelg.
På jobbet jobbar vi med norgeband i håret hela veckan och det är en himla stämning. Jag längtar tills på fredag, då ska vi pynta allt i norges färger.

Annars har christian fyllt år och vi har haft födelsedagsfest för han, det var himla roligt.
 Erika och Lisa har varit här så jag och frida passade på att sno åt oss en fika med dom, alltid lika mysigt.
Jag har köpt en ny tröja idag, i stolek XL. Det är en "seglartröja" som jag kallar min "pojkvän tröja". För att det ser ut som jag skulle lånat den av min pojkvän (som jag inte har). Men den är jättemysig. Love it!

Förhoppningsvis kanske det blir några gossip girl avsnitt ikväll om internet jobbar snabbt!




RSS 2.0