without a goal, it´s difficult to score



Började dagen med en härlig långpromenad runt lillsjön, det är alltid så skönt att gå på morgonen. När jag kom hem tog jag en dusch och en lång frukost och nu sitter jag återigen framför datorn och pluggar.
Skulle vara guld om jag lyckades bli klar med hemtentan idag men varje fråga kräver ganska mycket fördjupning så jag tror inte det, den ska iaf bli klar inna helgen är slut.


that smell

Det är helt sjukt vad vissa dofter kan framkalla minnen. Blött gräs och man är tillbaks på nåt fotbollsläger för längesedan. Nåt billigt schampo och man står i duschen i omklädningsrummet, en parfym och det är som om en gammal vän stod bredvid en igen.
Alldeles nyss blev det så för mig. Jag hittade ett gammalt vichy läppsyl i ett fack på en väska som jag inte använt på länge och helt plötsligt stod jag i hissen upp till lägenheten i Oslo, jag stod i bakrummet på fiket, jag stod och väntade på trikken tidigt på morgonen. Jag såg allt klart framför mig och insåg då att jag köpte det i Oslo och använde det hela tiden där.
Nu kan jag inte sluta lukta på det. Det finns inget som gör minnen så starka som dofter.




Åh vad jag trivdes i Oslo tillsammans med mina allra bästa vänner!

talent helps but it wont take you as far as ambition




Har suttit och jobbat med hemtentan i grafisk design hela morgonen, jag vill försöka bli färdig med den så fort som möjligt. Nu ska jag iväg och jobba/leka med småknoddarna på fritids igen.
Jag vickade för en 3a igår och hade matte och engelska, supermysig klass så jag ser fram emot att ha dom i idrott imorn.

sex and the city is back



Snart så

sunday

Nu har jag kommit hem och ätit lunch och passat på att gå igenom alla bloggar som jag är beroende av men inte läst under helgen. Ska plugga lite nu men jag lägger upp lite bilder från igår.






När föreläsningen var färdig åkte jag och Eva ut till Birsta en sväng och kikade, jag köpte en t-shirt för 25 slantar, fynd! Vi orkade inte laga mat så vi köpte sushi istället, bland den godaste sushin jag ätit nån gång.
Sedan gick vi på förfest med några student kompisar till Eva och efter det gick vi ut och dansade på stadshuset!

Tack för en mysig och kul helg Eva:)

Sundsvall

Innan föreläsningen tog vi en lunch på BIM, jag åt en supergod sallad och färskpressad apelsinjuice.
Efter föreläsningen åkte vi och handlade och gjorde mat. Pasta med hemmagjord pesto pch serranoskinka.
Tada, resultatet blev super:=)
Idag blir det en lång dag med föreläsningar, sen ska vi en sväng på birsta.

Afro power dance

Jag och Elin har varit och dansat afrikansk dans på step in, det är riktigt kul och jobbigt när man väl lär sig stegen.

Imorn bitti åker jag till Sundsvall eftersom jag har föreläsningar både fredag och lördag, jag ska bo hos Eva så det ser jag fram emot!
Får se om jag bloggar något medans jag är där, annars får ni ha en trevlig helg! Kram på er

inspiration

Min farbror tipsade mig om en fotosida som jag tänkte tipsa er om. Man kan inte ta foton därifrån utan man måste köpa dem men det finns så enormt mycket så det är jättekul att bara få inspiration.
Man kan söka på nästan vad som helst, jag kan fastna hur länge som helst och man får verkligen jätte mycket insperation.
Förutom foton så finns det videos, illustrationer och musik m.m.

Här är den: www.istockphoto.com




fan fan fan fan

Känner att förra inläggets rubrik skulle passat bättre till det här inlägget. Fick precis tillbaks svaret från tentan och jag hade 2 poäng ifrån godkänt. Jävla skit också. Jag tyckte den där kursen var så jävla svår och tråkig och ännu svårare blir det när man läser på distans och inte får nån hjälp eller någon att diskutera med. Därför skulle det varit så skönt att bara ha det ur värden. Nu måste jag ladda om och plugga till en omtenta.
Jag har fullt upp som det är med plugg just nu så det kändes inte som att jag behövde någonting mer att tänka på.
Dessutom har jag lovat ut mig till jobb alla dagar nästa vecka förutom fredag, jag som egentligen verkligen behöver plugga.
Gud vad jag blev opeppad nu, sjukt opeppad på allt...

quiting´s out of the question, when it gets tough gotta fight some more

Jag och Elin som äntligen kommit hem från Egypten, några dagar försenat på grund av vulkanen har nyss varit och ätit lunch. Äntligen fick jag min efterlängtade sushi och gott var det!




you did all the right moves



Jag tog ett bad efter långpromenaden och gjorde inpackning, ansiktsmask och läste nya Elle. Vardagslyx!
Älskar föresten det här omslaget, hur sommrigt som helst med snygga caroline winberg.

we can go nowhere but up

Jävlar vilken rolig kväll det blev igår, vi hade sjukt kul. Jag längtar till i sommar när vi kan va tillsammans hela sommaren Frida!
Dessutom mår jag oförskämt bra idag vilket alltid är en fördel. Nu ska jag ut och ta en lång promenad och lyssna på musik, det blir nog party musik för jag är väldigt festsugen igen haha.





Jag och Frida körde på Converse på krogen vilket var typ det bästa jag gjort, jag brukar alltid ha minst 5 cm klackar så det var grymt skönt att dansa hela natten och inte ha ont i fötterna!

O M G



Sexyyyy man.. nu är det party!!!

fredagskväll




Jag och mamma är ensam hemma och har fredagsmys, vi har sjungit med till så ska det låta, kollat på skavlan och nu tittar vi på en film som heter exit med mads mikkelsen och alexander skarsgård. Dessutom har vi ben&jerrys, choklad, chips och dipp och kaffe mmm.

Nu längtar jag tills imorn då frida kommer hem från duved!

words

Idag har jag jobbat från 8-17 på Norra skolan vilket jag alltid tycker är jätteroligt, spelade fotboll nästan hela eftermiddagen hehe, men nu är jag helt slut i huvet. När jag kom hem upptäckte jag att Frida hade bakat kladdkaka och några slags muffinsar så det blev middagen vilket jag ångrar nu såhär i efterhand...
Känns sådär att ha en hel klump i magen när jag ska iväg och träna. Den har tjugo minuter på sig att försvinna för då måste jag cykla iväg!

sushi



Åh heeerregud vad jag är sugen på Sushi just nu.
I Oslo hade vi en Sushi restaurang alldeles nedanför lägenheten så vi gick ofta och köpte sushi och tog med upp. Superbra när man inte orkade laga mat.
Nu kände jag suget och det slog mig att jag inte ätit det sen dess.
Nån som vet vart man kan få tag på bra och billig sushi i den här stan?

Early mornings

Om man verkligen kliver upp tidigt så är morgonen min absoluta favorit tid på dygnet. Jag älskar tidiga mornar. Det är som att allt står lite still i väntan på att allt ska börja, det luktar speciellt och det låter speciellt. Särskilt på våren och sommaren då solen är uppe redan vid 6, det är en speciell känsla och det har börjat nu.





Bilderna är från Byron bay, vi åkte upp på berget till klockan 6 för att se på soluppgången.

it´s a big big world, it´s easy to get lost in it


Vår på riktigt

Fan vad party det var att vakna sju i morse och titta ut på en klarblå himmel och strålande sol, våren är här på riktigt nu och det är undebart!
Nu har jag tagit tag i lite måsten, sådana som man skjuter upp hela tiden för man inte orkar ta tag i det. Men nu är det gjort så nu ska jag cykla in till universitetet och plugga marknadsföring! wihoo


paris

Jag har varit dålig på att blogga men har haft en supermysig helg, först med true blood maraton och kladdkaka med elin och sen pimpling på lördagen och nu kanonväder idag. Man kan ju inte annat än må bra i det här vädret.
Mamma och Pappa har precis kommit hem från Paris så nu sitter vi och tittar på lite bilder. Paris verkar vara en fantastisk stad, jag måste absolut dit.








Jag fick en fin somrig väska från Paris och en peeling mask och lermask från make up store i present från mamma och pappa!
Nu ska jag gå upp och lägga lite mask i ansiktet!

true blood

Kvällen har spenderats framför tvn. Kollade på talang och såg Moa från mammas pojkar få Bert Karlsson att grina, vilket såklart fick mig att börja lipa också. Efter det bakade jag och Elin kladdkaka och kollade på true blood.
Vi såg dom två första avsnitten för nån vecka sen och tyckte helt ärligt att det var helt värdelöst men eftersom alla säger att det ska va så sjukt bra så är ju inte vi dom som är dom.
Ska ge första säsongen en chans nu. De börjar bli bättre, nu när skarsgård kommit in i serien..
Inte för att jag tycker han är särskilt snygg men han är ju svensk.




Aussies är ett härligt folk

Idag tog jag äntligen tag i marknadsföringen, eller tog tag i och tag i men jag började iaf. Boken består av 700 sidor på engelska men marknadsföring verkar kul. Det här blir en utmaning!
Efter att jag pluggat en liten stund tog jag en fika med Peter, Klas och Marcus på törners innan jag träffade frida och köpte present till farfar som fyller år idag. 63 för att va exakt, ung farfar man har.

Hur som helst
gick vi därifrån strax innan 7 för vi skulle hem och fixa lite saker men utanför träffade vi Marie som är hemma från Australien med hennes man och hans barn. Hon bjöd in oss och Monique som är äldst (18) tog ner oss visade all shopping dom gjort idag. Det slutade med att vi satt i över två timmar och pratade om allt från kläder till skola, alkohol, lagar, australien, sverige och massa mer. Vi babblade på som tusan tills frida påminnde att Floyd satt ute med smilla och väntade. Då upptäckte vi att klockan var över 9. Vad jag egentligen ville komma till var att Australienare är så trevliga. Det kommer jag ihåg från när jag var där och reste. De är öppna och gästvänliga. Jag måste tillbaks dit!

I´ve had the time of my life



Dirty dancing gick på tv och trots att man sett den oräkneliga gånger så kunde man ju inte låta bli att fasta framför den.
Men Elin när ska vi lyckas med det där lyftet? Du inser att vi måste klara det någon gång i vårt liv va? och oddsen blir ju egentligen sämre för varje år som går...

migrän jävel

Åh vad jag älskar att vakna med huvudvärk som snabbt övergår tillmigrän, verkligen jättemysigt. Särskilt när man lagt upp ett schema för dagen och tvingas stryka halva dagen för att man måste gå och lägga sig igen. Jag försökte fixa ordning mig ändå men när jag spydde av migränen så vet jag av erfarenhet att det ända man kan göra är att gå och lägga sig. Nu är klockan 3 och migränen är borta men huvudvärken kvar. Jag som hade massa saker att göra idag. Så jävla less..


la la la lajf is goood

Vilken härlig dag det är idag, solen skiner och jag har ätit en lång lunch med Elin och Ida. Ida som är hemma från Oslo och nu redan sitter på flyget tillbaks, är glad att vi hann med att ses en stund iaf!


Elin med sin laxmacka

älskar paus sallader

En glad ida


Så stötte vi på nyström utanför också



Nu ska jag se på nya avsnittet av gossip girl med Frida innan jag ska på body step!

flooooooriiiidaaaaaa

Now it´s done, bokat och klart. Den 6 juni drar jag, eva och marielle till Florida. Åh vad jag längtar, speciellt till Miami!





Nu blir det nedräkning!

påskvädret sviker aldrig

Påskvädret slår verkligen aldrig fel. Det är den bästa tiden på helavintern. Jag har spenderat påsken ute i stugan med underbar mat och kanonväder. Vi har åkt skoter och dragit ut solstolar på sjön där vi har suttit och solat och lyssnat på musik och bara slappat. Vi gjorde även en isvak i sjön där vi tänkte bada, eller vi och vi, Frida och Frida tänkte bada. När man kan sitta i linne och sola så vet man att det börjar bli vår!











"I see the girl I wanna be
Riding bareback, carefree
Along the shore
If only that someone was me
Jumping head first, head-long
Without a thought
To act and damn the consequence
How I wish it could be that easy
"

I don´t care that it´s raining

Det spö-regnar ute, verkligen SPÖ-REGNAR. Jag var egentligen inställd på utgång ikväll men det verkar som att det blir ändrade planer. Det är bara jag och Hanna och med tanke på vädret och så så har vi börjar göra om våra planer så nu ser det ut som att det blir en myskväll med tända ljus och lite så istället. Det känns också väldigt lockande. Det spelar egentligen ingen roll alls, jag är bara glad att jag har min fina vän som jag inte träffat på jätte länge och som jag verkligen saknar hos mig ikväll!

Glad Påsk!


Hahaha alltså fy fan jag hade ju kunnat hitta en snyggare bild men jag har så jäkla mycket bilder så jag orkar inte leta. Det här iaf från nån slags förfest på ett hostel i sydney, jag vet inte vem eller vad vi firade..

RSS 2.0