Åre

Vilken underbar dag med familjen här i Åre! Idag har vi badat, lekt och bastat i sauna world här på holiday club där vi bor. Vi har umgåtts och haft trevligt i moffa och mommas lyxsvit och vi har ätit världens godaste middag.
I morn ska vi gå en sväng på byn och kika, det längtar jag till. 
Jag har ingen kamerasladd med mig men jag har tagit en massa fina kort som jag lägger upp så fort jag kommer tillbaka till norge. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova, älskar att sova i stora mjuka hotelsängar med fina vita lakan!



Söndagshäng

Det var strålande väder hela helgen här så trötta och lita halvslitna slet vi oss ut i finvädret och gick och kikade på marknaden i grûnerlökka. Efter det slog vi oss ned i en park och bara låg och myste.

         

         
                      belgiska våfflor med chocklad och jordgubbar

        
            mmmm...
         

         
         frida berättar en historia om en elefant och en bulle som halvfnissas åt..

          

          

Deilig Lördag

Efter att jag slutat jobba åkte jag ut till huk och hängde lite med killarna, superfint väder här i Oslo!

      

      

      

       

      

Sen blev det lite dans i lägenheten medans vi förberede oss för fest..



      

                     Så var vi klara för fest..


Cykeltävlingar i Oslo

Någonstans i klungan finns självaste Lance Armstrong..

          


          


          
             Fina Frida


Valencia

Vi bestämde här för några dagar sedan att vi ska utnyttja hösten här i Oslo för att undvika att hamna i den här klassiska höst deppressionen och vi har redan börjat tagit tag i saken.

Igår bokade vi biljetter till Backstrees boys i december vilket vi ser sjukt mycket fram emot och nu kom precis Christian hit och informerade oss om att Valencia möter Stabaeck här i Oslo på torsdag. Uefacup match som vi inte tvekade en sekund att boka. Det känns bra att vi ser till att hitta på saker mer än att festa. Jag har en känsla av att det här kommer bli en bra höst!

hängballe

Då var man tillbaka till balkongen igen för att komma åt internet. Känndes lite olustigt när man blivit van vid att koppla upp sig vart som helst i huset när som helst men men det är tur att det fortfarande är ganska varmt!

Det kändes bra att ha en dag här i Oslo innan man går tillbaka till jobb igen, vi tog tunnelbanan till holmenkollen för att få lite friskluft i lungorna:)



 






Eftersom internet på ballen väljer att strejka just nu så fick jag bara upp dessa bilder...dessutom trodde jag att jag publicerat det här inlägget i måndags men som sagt. Internet strejkar tydligen...


Tack för 3 härliga veckor hemma

Nu är semestern snart slut tyvärr. Tåget går klockan 8 imornbitti, tillbaka till oslo, tillbaka till vardagen.
Jag har haft 3 superhärliga veckor hemma, en väldigt lugn och skön semester kan man säga och jag kan inte påstå att jag är jättesugen på att åka tillbaka och börja jobba igen. Men bara man kommer in i vardagen så blir det nog bra.
Imorn har jag en hel dag tågresande framför mig helt själv och eftersom jag tycker om att ha folk omkring mig så känns det rätt tråkigt men jag ska försöka roa mig själv med böcker och tidningar m.m.

Något jag verkligen ska passa på under den drygt 6 timmar långa resan från Trondheim till Oslo är att läsa handboken och lära mig så mycket jag kan om min nya kamera.

Jag vill mest tacka för en härlig semester och avsluta med att säga att jag älskar min familj och saknar dem varje dag som jag är borta från dem! Ni är bäst!

      

         /Hanna

scrapbook









Regn, regn, regn

Jag tror att Östersund har hamnat under ett enda stort regnmoln men det gör mig inte så mycket. Det är ganska skönt att bara sitta inne och göra ingenting.





världens godaste glass

          


Paus

Vädret igår var perfekt. Solen sken under hela ridturen och det var sådär lagomt varmt hela dagen och även kvällen, som spenderades på paus med dessa fina tjejer. Där satt vi tills de stängde och drack te och pratade.





Just nu regnar det mest ute så vi ska ha filmmaraton hela kvällen, tre filmer + ben & jerrys. Perfekt!

Islandshästar

Har precis varit i sörbygården och ridit islandshästar tillsammans med Eva och Sophie, en supermysig ridtur i 2 timmar. Åhh vad jag älskar att rida!
Tyvärr är bilderna från ridningen på lilla kameran och sladden till den är kvar i Oslo så bilder från turen kommer sen.



Vi köpte fika och satte oss i hembygdsgården och fikade innan ridningen.



Forsaleden















liten paus

Jag tog en liten paus med bloggandet ett tag. Det blev så jobbigt när vi bara har internet på balkongen. Har varken ork eller lust att släpa ut datan dit varje dag och då blev det som det blev.
Nu är jag iaf hemma i östersund igen på en välbehövlig semester. Jag har varit hemma 2 veckor nu och hunnit med stråket och yran och en tripp till sundsvall med mamma och syster. 
Jag köpte äntligen en canon systemkamera något jag längtat efter länge. Nu väntar jag bara på att batteriet ska laddas upp sen ska det fotassom tusan.

RSS 2.0