Rihanna - Hard

 

freaking friday

Shit vad roligt vi hade i fredags, en helt galen kväll verkligen. Blev några shots för mycket inne på krogen dock men roligt hade vi. Jag lyckades dessutom dansa av min 6 centimeters klack, inte lika kul..         

         

         

Gårdagen blev betydligt lugnare, jag låg i sängen till halv 4 på eftermiddagen sen åt jag god middag hemma innan jag åkte in till paus med Eva, Nikos och Marielle. En riktigt trevlig helg igen.


duktiga lillasyster

          

          

          

Hamnade i Aulan även i fredagsförmiddag, det var esemble som hade konsert och lillasyster sjung så fin så fint!!


konsert för Haiti

Igår kväll gick jag, Emma och Sophie på välgörenhetskonsert i Aulan på wargen. Ett gäng neu-elever hade fixat konserten för att samla in pengar till de drabbade i Haiti.
Det kändes sjukt konstigt att sitta i aulan igen, senast jag var där var då vi tog studenten. Alla som upträdde var iaf jätte duktiga, särskilt lilla viktoria!
Försökte ta lite kort men det blev inte så bra med min värdelösa digitalkamera.

           

          

Nu ska jag faktiskt skynda mig in igen för en liten konsert i Aulan. Nu är det esemble som har konsert och min lillasyster ska sjunga. Ska ta med min bättre kamera den här gången.

os guld, os guld, os guld, os guld

      

Så sjukt spännande, jag kunde inte sitta still en sekund under sista varvet. Fy fan vad jävla grym dom är!!!!

vattengympa

Jag är stolt över mig själv nu, lyckades pallra mig iväg till stepin/badet för ett vattengympa pass 06.30-07.30. Låter ju som värsta momma passet men det var faktiskt både jobbigt och kul, och hur trött man än är så kan jag garantera att man piggnar till när man hoppar i vattnet.

Det är så sjukt skönt att komma hem kl 8 och käka en god frukost och kolla på the voice och redan hunnit med att träna. Bra start på dagen! Nu ska jag dricka upp min kaffekopp och skynda mig in på stan och plugga.
        

           

hundmanikyr

          

          

Precis som vi människor måste klippa naglarna då och då måste man även se till att klippa hundarnas klor så de inte blir för långa. Floyd är dock nästan omöjlig att klippa klorna på, man måste vara minst 2 personer för att hålla fast honom så att han står still och ändå misslyckas man nästan varje gång.

Men att fila klorna är inga som helst problem. Då ligger han snällt på rygg och efter en tass har han nästan somnat. Så istället för att enkelt klippa av klorna så får man fila och fila, klo efter klo...

satan vad kallt det är

        

-26 visade mätaren imorse, när ska det här ta slut? jag är less på kylan,vill ha vår och sommar nu! Man hinner gå 15 minuter utomhus innan ögonfransarna och håret blivit till is.

I min irritation över att vintern aldrig verkar vilja ta slut så beställde jag iaf en baddräckt till i sommar:)
        

Rihanna - Rude boy


http://www.youtube.com/watch?v=e82VE8UtW8A&feature=fvst

vinterväder

          

         

         

         

         

Flera OS-medaljer

         

Shit vilket lopp, ni som inte såg herrarnas skidåkning i lördagskväll missade något stort! Hellner tog guld, Olsson brons och Anders Södergren gjorde ett helt grymt lopp. Det var teamwork på hög nivå och det känns kul att ha sett ett lopp som verkligen gått till historien i svensk skidåkning och kommer visas i år framöver!

words & pictures make me smile

        

valentines day

           

Kanske inte världens bästa film, det som var bra med den var att det var roligt med så många kända skådespelare i samma film. Men det var egentligen det ända, hade kunnat vara fler scener med Aston Cutcher..

Ge mig vår och sommar nu

        

Började dagen med ett tränings pass med Emma på step in och sen dess har jag pluggat, nu börjar jag bli less. Det är mycket roligare att kolla på vår och sommarkläder och knåpa ihop ett fint litet collage.

Nu ska jag snart hämta Elin för vi ska gå på bio, romantisk komedi blir det, my favorite!


OS-kväll och semlor

Yes, första os guldet till Sverige och jag säger första för det kommer fler.
Vi var hos Christian igår och bakade semlor. Jag, Sophie, Emma och Bosse. Eller bakade och bakade, vi köpte färdiga semmelbullar men sen gjorde vi resten. Egengjorda semlor är så mycket godare än köpta.  
Dessutom tog Charlotte Calla guld så det blev en riktigt bra kväll!   

          

pulkakväll

Igår hade vi en riktigt mysig pulkakväll i torvalla backen. Jag är såååå arg på mig själv för att jag glömde ta med mig kameran, det hade blivit så sjukt fina och roliga kort. Jättemörkt ute men "strålkastarna" lyser upp hela torvalla backen.
Killarna hade gjort jättemysigt och fixat eld och lagt granris runt omkring elden, där satt vi sen och grillade korv och åt drack varm choklad som de hade tagit med sig.

Jag visste inte hur många eller vilka som skulle med desto roligare när jag kom dit och träffa massa välkänd ansikten som man inte sett på länge. Man känner sig verkligen som ett barn igen när man åker tåg i fullfart ner för backen och sen garvar när man kommer ner. Ingen gjorde illa sig heller, inte allvarligt iaf hehe

Jag och cissi gjorde sen kullerbyttor och "volter" i djupsnön på vägen hem haha man känner sig värre än dagisbarnen.

             

Bankmötet blev uppskjutet tills på onsdag så nu hinner jag plugga ett tag innan jag tar mig iväg till kiropraktorn.




vilken härlig helg

Det har hittils varit en helt supermysig helg. Började fredagen med en middagsbuffé på oleary´s med Sophie Jönsson och Linnéa Wahlin där vi bara satt och surrade en massa. Efter det så gick vi upp till några killkompisar till Sophie som hade förfest eftersom de hade tänkt gå ut. Det slutade istället med att vi satt och spelade med andra ord till halv 2 på natten vilken var jättekul.

Idag träffade jag Eva och Nikos som är hemma från s-vall och hälsar på. Vi gick en sväng på stan och tittade lite i affärer. Jag hittade en supermysig halsduk på monki med 75% off, efter det gick vi på paus och åt lunch och skvallrade och efter det åkte jag hem och åt en god "alla hjärtans dag" middag med mamma och pappa. Senare åkte jag och Eva till Sophie och myste.

Imorn ska vi ut till stugan och fira mormor som fyllt 75 år och efter det ser jag fram emot pulka åkning i torvalla backen, hoppas vi blir ett rejält gäng och att ingen bryter några ben!

 

 


friday

Nu har jag äntligen tagit tag i sådana här enkla saker som jag måste göra men inte tagit mig tid till som att boka tandläkartid och bankmöte m.m. Har även lämnat in min andra uppgift i grafisk desig. Känns skönt att ha tagit tag i det.

         

Nu ska jag iväg och köra intervaller på gymmet och sen tänkte jag ta mig in till stan och se om jag hittar lite saker. Ska fixa lite saker till ett litet pyssel projekt jag tänkte göra.

Australian vogue

             

Sitter här bland snö och kyla och avundas alla som befinner sig i detta underbara land. Någon gång ska jag tillbaks, helst snart. Skulle inte vara helt fel att bo en period av sitt liv i Sydney!
Älskar det här omslaget på Australian Vogue, ge mig vår och sommar nyss!

Gossip Girl´s back

             

Äntligen, den 8 mars fortsätter gossip girl i USA. Shit vad jag längtar, särskilt eftersom den slutade så spännande, man lessnar aldrig på dessa hunkar i rutan..


Grattis!!!

          

Idag fyller min fina vän Eva 22 år, stor Grattiskram till dig gumman!!

komplex och badlektion

Jag började dagen med ett härligt simpass på badhuset. När jag började simma var det totalt folktomt. Vattnet låg orört och spegelblankt och det enda som hördes var mina oregelbundna simtag.
Efter ca 10 min förstördes lugnet. Det började med en simklass med 10-11 åringar för att sedan följas av en ung gymnasieklass (ettan eller tvåan).
Jag började lite diskret att iakta eleverna. Vissa, framförallt de vältränade långa idrottskillarna hörs och syns hela tiden medans vissa gärna håller så låg profil det bara går. Någon kille har lite mer mage än de andra, han står tyst och still.
Några tjejer har inga problem med att stå i bikini, men de flesta står med handduk omkring sig in i det sista.
Jag hör några tjejer i närheten stå och prata om hur de måste börja gå på gym, nån har stora lår, en annan för mycket mage och den tredje "kärlekshandtag". Någon har tillochmed för mycket hår på armarna.

Min första tanke är men åååh töööntar LÄGG AV. Men det är kanske inte så lätt, de är tonåringar. Inne i en fas i livet då kroppen hela tiden förändras och det går inte att bara säga, sluta ha komplex. Att då tvingas visa sig i bikini inför hela klassen, kanske oroa sig för att killarna ska kolla in och jämföra ens kropp med de andra tjejernas, eller att tjejerna ska tycka att man är ful för att man inte har lika många magrutor som de andra killarna. Det blir jobbigt.

Jag kan inte komma på själv att jag brytt mig särskilt mycket, och kan inte komma på att jag hade särskilt mycket komplex för min kropp det var isåfall andra saker som att visa sig helt osminkad eftersom jag har så ljusa ögonbryn och fransar eller några finnar som inte gick att dölja då, något som jag inte har problem med nu. 
Men hur som helst så fanns det, utan att nämna några namn, personer i klassen som sjukanmälde sig varje gång det var bad på idrottschemat för att de inte ville visa sig i bikini inför hela klassen. Personer som egentligen var duktiga simmare och borde få bra betyg i det. 

Simlektionerna handlar om att lära sig simma, lära sig livrädda och se till att få bra betyg för det. Det ska vara lärorokt och roligt och inte en klump i magen. För vissa är det inget problem men för många är de det.
Jag tror dock att det skulle kunna gå att lösa ganska enkelt. Dela upp klassen i 2 grupper de gånger det är bad. En med tjejer och en med killar. Den dagen tjejerna badar så åker killarna längdskidor och vise versa. 
Det betyder såklart inte att komplexen försvinner, de måste man jobba med personligen för det är bara en själv som märker dem. Men det skulle göra så att fler elever kan koncentrera sig på vad de är där för att göra: simma.

En enkel lösning som skulle underlätta för många och undvika att det blir som det blev i min klass, att vissa faktiskt struntar i simmlektionerna.




 

080210

Idag blir det en fullspäckad dag, jag ska skynda mig in på mittuniversitetet nu och plugga till klockan 2. Då ska jag till norra skolan och jobba med småbarnen tills klockan 5 och efter det blir det direkt till gymmet.
Förhoppningsvis ska jag hinna med att jobba lite med min nästa grafiska design uppgift ikväll också.
Det känns skönt att ha dagen uppbokad, jag gillar att ha planer för dagen!

         

choklad cup cakes

           

           
 
 Jag hittade en receptbok hemma som jag gjort själv för några år sedan, jag som är totalt ointresserad av att laga mat. Insåg att jag gjort receptboken för att jag tycker det är roligt att skriva för hand och klistra in bilder och göra fint mer än att laga maten sen. Själva "görandet" av boken var liksom det roliga.

              

            

jag och clooney har legat

... i samma skoter kjälke. Vi behövde en skoterkjälke så vi köpte en av de som används i filminspelningen av George Clooneys nya film "The American". Så kjälken ni ser här har Clooney legat i och nu...jag. 

             

             
             Utsikten från altanen

             
             Floyd efter att ha åkt skoterkjälke men snö sprutande på oss

             
              Jag skulle sett ut som floyd om jag inte klätt mig så här

             


broken hearted girl

          

Broken hearted girl med Beyonce spelas flitigt i mp3n just nu, en av världens vackraste kvinna med en av världens vackraste röster.

casual friday

Det var en riktigt härlig torsdag igår. Började dagen men en promenad i skogen med älskade Frida som är hemma från Duved en sväg och våra hundar och avslutade dagen men mys och tv maraton med chips och dipp. Torsdagar är den bästa tv kvällen på hela veckan med både Glee och Made in Sweden. Det blev självklart också massa tjejsnack och prat om framiden som vi båda är ungefär lika oviss om haha.





Nu ska jag ta en promenad till gymmet och träna lite och sen måste jag in till mittuniversitetetoch plugga, det är ganska mycket som ska göras åpå den fronten.

koncentrationssvårigheter

Jag måste och försöker verkligen plugga men jag har så himla svårt att koncentrera mig av nån anledning. Jag skärper mig och läser i boken men efter några rader så är jag borta i min egen värld, fantiserar om allt möjligt. Istället för att vara bland organisationsteorier och intressentsynsätt så är jag på en strand på nåt varmt ställe eller i new york bland massa snygga kändisar..gaah jag blir galen.
Måste, måste, måste koncentrera mig nu. Organisationsteori..organisationsteori..organisationsteori....

redken

Idag hände en sådan sak som aldrig händer mig. Jag älskar produkter och har alltid velat haft redkens inpackning eftersom jag hört att de ska vara bäst och jag får väldigt torrt och slitet hår. Tyvärr kostar en sådan inpackning 410 kr och även om jag gillar produkter så vill jag inte gärna lägga ut över 400 kr på det. Flera gånger har jag dock varit nära men furnuftet har gjort att jag ändrat mig i sista sekund.

Idag tog jag en spontan sväng på stan innan jag åkte hem. Istället för att gå gågatan som man brukar göra så gick jag av nån anledning ner en gata och sedan upp där maxime ligger. Stannade en stund utanför och tänkte på om jag skulle unna mig en redken, men furnuftet sa ifrån igen så jag gick vidare då jag ser det. Skylten på fönstren "Marknadens bästa inpackning 50%".  
De reade ut redken inpackningarna till 50%, vad är oddsen för det, idag av alla dagar, och att jag precis gick förbi där jag aldrig går förbi i vanliga fall. Ibland ska man ju ha lite tur också!                                                                                             

        
                                      Nu är den äntligen min!


RSS 2.0