Massagetime

Nu ær jag less nåt så in i h-vete på att alltid ha værk i min nacke och rygg och dærav huvudverk typ var tredje dag. Dærfør tog jag tag i att boka en massage på fredag kvæll.
Inte før att jag tror att en timmes massage kommer ta bort alla knutar før alltid och gøra mig till en ny mænniska men det kanske blir lite bættre før ett tag iaf.
Dessutom ær massøren typ den hetaste killen jag någonsin sett, snyggare æn sjælvaste brad pitt. Lætt vært varenda krona!!


Mysig lördag

Den här lördagen kändes precis som en helt vanlig söndag, med det menat att jag egentligen inte gjort ett skit.
Har varit hemma och sovit och kollat på tv hela dagen.
Tillslut kände vi att vi var tvungna att göra något så jag och Frida tog oss ut på en promenad i finvädret.
Först gick vi till sofiensbergs parken och satt oss där och lekte lite med kameran men sen gick vi och hittade världens mysigaste lilla område mellan grynnelökka och töjen nånstans. Kändes som vi helt plötsligt hamnat i ett litet bostadsområde på västkusten.

    
    
    
    
    
    
   
   
    

 


Friday night




det här verkar inte leda någonstans

Nu har jag ätit både frukost och lunch på Wayne´s. Mysigt att sitta och surfa och kolla på allt folk utanför samtidigt men jag kommer inte någon vart men det här men mitt liv efter jul...

Jag har suttit och kollat på lite kurser på mittuniversitetet som jag skulle vilja ta för att testa på det här med studentlivet innan jag ger mig in i det helt.
När jag äntligen hittat 2 kurser som jag tänkte anmäla mig till märkte jag att plats och tidpunkt inte riktigt stämmer med vad jag är ute efter.

Ena kursen som är Grafisk design-webbdesign kan man endast läsa i sundsvall och jag vill ju läsa i Östersund.
Den andra kursen som är Företagsekonomi-marknadasföring börjar inte förens i maj och jag vill ju läsa januari-februari. Suck jag får kolla vidare och se om det finns något annat.

Kanske bara ska packa mina väskor och dra iväg till ett varmt land långt bort och bara njuta och göra saker jag vill. Simma med delfiner, åka ner i hajbur, åka på safari, surfa, dricka goda drinkar.....

Frukost på wayne´s

Det är lördag, jag är ledig idag och det är huuur skönt som helst. Klev upp strax innan 9 i en tom lägenhet och fixade iordning mig. Sen packade jag datorn och kameran och tog mig ut till Wayne´s coffee på solli plass där Elin jobbar.
Eftersom vi inte har internet hemma så tänkte jag att jag skulle sätta mig här i lugn och ro och ta tag i saker och ting. Som tex kolla upp vad jag ska göra av mitt liv efter jul då jag inte längre kommer bo i Oslo.

     
     
     
     


Glömde förresten berätta att vi såg premiären av flickan som lekte med elden på bio igår. Sjukt bra film, nu längter jag bara till november då sista filmen kommer ut.

Nu ska jag ta och göra lite nytta, ha en bra helg!


Jag älskar min nya kamera

Verkligen älskar den, den är lite som min baby. Helst av allt skulle jag vilja lära mig photoshop också, det är jag dålig på men det är så roligt att redigera bilder. Jag måste ta och gå en kurs när jag kommer hem.

Här är några bilder som jag har roat mig med på extrem amatörnivå:)

       
        Snygga lillasyster

      
         Christian hoppar i motvind

       
       Mitt öga

Detta är vad jag roat mig nyss. Nu ska jag och Ida springa iväg på merförsäljnings kurs. Ha det


Lite bilder från Åre

Vet att det tar enormt lång tid för mig men jag kan tyvätt meddela att det kommer fortsätta i det här tempot så länge vi bara har internet på balkongen. Det är alltså så här ofta ni kan vänta er uppdatering framöver.

Här kommer iaf lite bilder från vår härliga helg i Åre.

 

Vill mest tacka momma och moffa för en jättemysig helg!


RSS 2.0