Sydney here we come

Just nu flyter dagarna pa som vanligt, vi kliver upp ater frukost gar till poolen solar badar spanar sen tittar vi pa sex and the city eller festar eller tar oss en tur i shoppingcentrumet. Jag forsoker egentligen halla mig borta fran det for pengarna har en formaga att ga at men vad jag menar ar att vi egentligen har gjort vad man kan i cairns nu.
Jag trivs egentligen jattebra har och skulle garna stanna langre och det KOMMER bli jobbigt att aka av manga anledningar men vi kanner anda att det ar dags att ta nasta steg i var resa.
Jag och elin kampade lange i morse med att boka biljetterna och det lyckades tillslut nar snalla jimmy hjalpte oss. Iaf hannas och elins min blev det error pa 100 ganger men efter manga om och men har vi iaf bokat biljett sa pa onsdag kvall lamnar vi cairns och aker till sydney vilket jag ser enormt mycket fram emot.

Men forst ska vi ta vara pa var sista helg i cairns och var sista helg med Ylva och Emma pa basta mojliga satt = fest! :)


Bananjavel

Vad kan man saga, markte precis att mitt senaste inlagg skrevs for 3 veckor och 2 dagar sedan!! ILLA ar det anda som gar att saga om det men men jag lever iaf. Bara darfor har det hant sa mkt och eftersom jag uppenbarligen ar lat pa den har fronten (man blir latt det nar man bara glassar runt hela dagarna) sa drar jag bara en kort genomgang om vad som hant de senaste veckorna.
Vi drog en liten tripp upp till Port douglas inte langt ifran cairns. En valdigt vacker liten plats dar vi trivdes. Vi traffade aven 2 ostersundare bara sadar i koket pa hostelet. Emma johansson och ylva molde. Det var ju trevligt tyckte vi och hanger darfor fortfarande med dom.
Vi har hunnit aka ut pa annu en tripp till yttre barriarrevet. Mycket fint kan jag saga, bilder kommer annars finns de ju pa fejan precis som allt annat..

Forra veckan lamnade jag hanna och elin vara kara ostersundskompanjoner for att aka till en hala kallad innisfail. Jag skulle kalla det australiens bracke och da forstar ni...dit akte vi iaf for att jobba pa en bananfarm. Ivara ogon hade vi val en bild av att vi kanske skulle fa sta tillsammans under bla himmer och skratta och plocka bananer. Det var ju dumt tankt.
Hostelet var det vidrigaste jag nansin varit pa. Fargen holl pa att ramla av fran vaggen. Lakanen i sangen var noppriga och man vara tvungen att duscha med flipflop for att inte fa vartor. Koket ska vi inte ens namna men det var skitigt och det fanns aldrig grejer sa man fick oftast ata direkt ur stekpannan eller kastrullen..
Vi hamnade alla pa olika farmer, jag borjade 06.30 pa morgonen och slutade 16.30. Under 9 h arbetstid gjorde jag samma sak. Drog av plastkassar fran bananklasar och plockade upp bananer fran vatten. mhm det var allt. KUL!
Jag holl aven nastan pa att bli biten av en 1.5 m lang svart orm och sa har jag sett en fagelspindel.

Dessutom har jag fatt bedbugs. For er som inte vet vad det ar sa ar det sma insekter som lever i sangarna. De har iaf bitit mig sa jag blev rodprickig over hela kroppen. Oerhort attraktivt, dessutom kliar det som satan. Nu har jag iaf varit hos doktorn och fatt en salva sa jag borjar bli normal igen.

Vi kande iaf ganska fort att det inte var nagot for oss sa vi bestamde oss fran att aka tillbaka till cairns igen. En vecka fick racka for oss. Langtan efter party, poolspan och hangballe blev for stor sa nu ar vi tillbaka till ylvish och emmish och vart kara cairns.

RSS 2.0