Mysfika

Jag vaknade tidigt i morse som jag alltid gör efter att jag varit ut. Vet inte varför jag alltid gör det för jag är ju ändå trött, kan bara inte sova. Det är väl nåt straff att man ska vakna tidigt och tänka igenom gårdagskvällen och få sin dos av ångest och hoppas att man inte gjorde bort sig (för mycket).  Idag var det ju iof tur att jag vaknade tidigt eftersom jag bestämt dejt med Lisa, Linn och Hanna på paus kl 11. Det fösta jag tänkte på när jag kom hem 3 halv 4 nån gång var ju inte att ställa klockan.
Jag kände mig enormt sliten och smått illamående när jag pallrade mig iväg till paus i morse men det var såå värt det. Kära vänner, färskpressad apelsinjuice och en panini botade allt vad bakis heter. Vi fikade i ca 2 timmar så vi han med att prata massa strunt och annat. Jag passade även på att köpa ett nagellack, knallrosa jättefint. Jag har aldrig varit mycket för nagellack men där har jag ändrat mig den senaste tiden. Dessutom har jag kommit på att om jag anväder det hela tiden så kanske det får mig att sluta bita på naglarna.

Det var en jättetrevlig fika och jag känner verkligen hur jag saknar alla stunder med favvoklassisarna. Förut träffades man varje dag och nu är alla på olika håll i världen. Vi får ta en reunion med en drinkkväll eller fettokväll igen om alla lyckas va hemma samtidigt nån gång framöver!


                               
    
                                                                 Lots of löve till er


vattenbrist

Tänk vad mycket bra vi har egentligen som man aldrig tänker på att uppskatta. Vissa saker tänker man inte på att man behöver förens de är borta. Vatten är verkligen en sån sak. Anledningen att jag tänkte på det är för att nån klant klippt av vattenledningen där jag bor!
Helt plötsligt var allt vatten borta, jag tyckte inte det var så farligt först men sen när jag behövde använda vattnet så var det ju jobbigt. Som tur var så fanns det lite kvar från början som räckte till mina våfflor som jag gjorde till lunch.
Jag missade att äta våfflor igår då det var våffeldagen så då var jag ju tvungen att äta det idag istället. Jag älskar våfflor det är så otroligt gott!!

Våfflorna blev jättegoda men jag upptäckte när dom var klar att vi inte hade nån sylt lr grädde (förutom nån gogreen soja grädde men det lät inge gott iaf) så det blev bara våfflor med socker.
Blev illamående efter 2 men fick i mig en tredje iaf, nu är jag hungrig igen så det är nog bra att man inte äter det oftare, det är väl inte särskilt nyttigt.
 
Hur som helst så blev det ju jobbigt när vattnet försvann. Jag kunde inte borsta tänderna, tvätta händerna eller nånting så nu känner jag mig lite äcklig. Tänk om man stått i duschen med schampo i håret, vad skulle man gjort då? rullat sig i snön?

Nu ska jag jobba, verkar som att halva sverige vill säga upp sina tidningar idag..

Dags att börja jobba igen

Det känns helt sjukt att jag bara har 2 veckor kvar innan jag slutar på mitt jobb och sen är det bara 1 vecka kvar tills vi åker. Känns vädigt overkligt!
Jag börjar inte förens 12 men klev ändå upp 07.30 för att kolla på The Voice morgon TV. Det är helt klart det bästa morgon tv programmet. Det spelas klart bäst musik och sen är Paul, Jakob och Josefine så sköna tillsammans, ett sånt jobb skulle jag också vilja ha. Idag hade de grisbonden Karl-Petter och hans danspartner från lets dance på besök. Karl-Petter verkar ju väldigt mysig men jag förstår inte hur man kan stå ut med hans dialekt så länge, tycker synd om hans danspartner!

Det jobbiga med att va hemma på dagarna är att det alltid ringer massa försäljare, förut när jag inte kunde säga nej till sånt gick jag såklart på att ta hem massa rakhyvlar heeeelt gratis. Fick hem ett paket med ca 10 rakhyvlar och dessa skulle man sedan prenumerera på varje månad. Jag hade nästan förträngt det där till nu då de ringde igen från samma företag och ville få mig att testa igen. De hade tydligen ett "bättre" blad den här gången. 

Nu ska jag till jobbet, ha en bra dag! 
 

Första inlägget!

Oteknisk som jag är har jag suttit här ett tag för att försöka få till en bra layout på denna blogg men någonting gör jag nog fel. Jag får sitta här ett tag till helt enkelt. 
Eftersom jag startade den här bloggen främst för att jag snart ska ut och resa och vill att familj och vänner ska kunna följa resan på ett roligt sätt  så har jag inte så mycket att skriva just nu.
Övriga familjen har åkt till Duved till familjen Eriksson men jag börjar jobba imorn så jag kan inte följa:( eftersom Frida är i New York gör det inte så mycket, jag hade ju ändå inte haft nån att leka med!!

Nu ska jag ta en promenad för solen skiner ute och då kan man inte sitta inne, sen hoppas jag på att träffa Elin och Hanna så vi kan planera vår Australien resa! =)

RSS 2.0