flickan från ovan

Ikväll ska jag på bio igen. Det känns som jag alltid är på bio, fast den här gången har jag blivit tvingad, på den sena dessutom. Jag som börjar jobba halv 8 imorn. Hur som helst ska vi se flickan från ovan och jag tror att den är väldigt bra..




Alek Wek



Jag har precis börjat läsa en ny bok som handlar om supermodeller Alek Wek, eller det är hennes självbiografi.
Hon berättar om hennes uppväxt i Sudan där de levde i fattigdom, om inbördeskriget och hur hon som sudansk flykting hamnade i london där hon som 19 åring blev upptäckt på en gatumarknad. Resten känner de flesta redan till. Hon är en internationell supermodell och designer.


by the way I try to say I´ll be there

Har börjat morgonen med att lekt make up artist, tycker det är jättekul att sminka och göra frisyrer på andra, särskilt lillasyster. Tur hon har också som bara behöver sätta sig i soffan och få allting fixat innan skolan...



Fiskbensfläta

Floyd försökte dra av mig morgonrocken...

Nu ska jag sätta mig och kika på en liten speciell resa:)

slapp måndag

Jag struntade att ställa klockan imorse så jag vaknade kl 9, precis när vakna med the voice slutar. Min morgonrutin haha.
Sen dess har jag inte gjort så mycket vettigt, tagit en långpromenad och städat badrummet har jag hunnit med. Nu ska jag till gymmet och köra lite kondition till Grey`s anatomy, älskar den som kom på idén att sätta tv apparater framför rullbandet, perfekt att kolla på tv och springa samtidigt.


smash into you (beyonce)

Vi lagade helt grym mat, för att inte tala om efterrätten!! Det här har vart en bra helg, först en mysig fredagskväll och sen en mysig lördag/söndag i stugan med Elin och Eva. Sophie kunde tyvärr inte följa med så det får bli en annan gång. Men vi hade jättemysigt och det blev en sen natt med mat, dryck, spel och massa snack, vi missade till och med earth hour som vi laddat upp med ljus för. Tack för helgen tjejer!!!










Äntligen helg

Efter en veckas rejält pluggande med tenta och inlämningsuppgifter är det så skönt att det äntligen är helg. Avslutade veckan på bästa sätt igår med taco paj och marängswiss hos Elin tillsammans med Christian, Adam, Johan och Douglas. Som synd var tog jag alla bilder med Elins kamera så de får komma upp lite senare, den på dig Christian kommer inte undan;)
Vi såg även på Law abiding citizen vilket fick mig att gå runt med kniv och kolla alla rum i huset innan jag gick och la mig eftersom jag var ensam hemma. Väldigt trevlig kväll iaf, det gör vi om!!

Nu ska jag ut till stugan med Elin, Eva och Sophie. Vi ska laga god middag, dricka gott, spela spel m.m. och ha sleepover. Mysigt!

hahaha

Ibland om jag behöver få mig en skratt så brukar jag kolla tillbaka på lite bilder, särskilt de här bilderna..







when I say jump, you say how high

Första högskoletentan i mitt liv äntligen avklarat, jag har ingen som helst aning hur det gick men det lär väl visa sig! Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och försöker göra klart den grafiska design uppgiften.
Appropå kaffe så läste jag en tidningsartikel om att överdosera koffein. Det stod att kroppen inom några timmar börjar pumpa ut stresshormoner som adrenalin och cortisol, vilket ökar hjärtfrekvensen, spänningen i musklerna och blodtrycket. Kaffet ger en kick som gör hjärnan mer alert, men om man dricker för mycket kommer man sannolikt krascha senare. Jag vill inte krascha!!!
Enligt artikeln ska man sprida ut drickanden under dagen men inte dricka mer än 4 dl per dag och inget efter klockan 15. Är det något som jag är beroende av så är det kaffe, jag flera koppar om dagen. Från och med imorn ska jag börja trappa ner på mitt drickande....


panik panik panik

Åh jag vill inte ha tenta imorn. Det är så sjukt mycket och trots att jag har pluggat som en galning vill inget fastna i huvudet, det är ju en hel bok på över 500 sidor om organisationsteori och ledarskap. Massa jäkla teorier och system och tentan är på hela boken. Man har ju ingen aning om vad som kommer. Fan fan fan jag hatar när man känner sig osäker. Direkt efter tentan måste jag sätta mig och göra en grafisk design uppgift som ska va inne på fredag som jag inte hunnit börja med. Tillråga på allt har jag blivit sjuk också, jag nyser 14 gånger per minut och det rinner i näsan, jag kan knappt svälja för det gör ont i halsen och jag är helt tjock i huvudet. Blläääääää känner jag nu!





två mysiga dagar i stugan

Snacka om att ha tur med vädret. Första natten var det lite läskigt att sova ensam i en stuga ute i skogen så det var tur att jag hade Floyd med mig. Jag vaknade både måndag och tisdag av mig själv runt 7 av att solen sken så jag klev upp till en helt fantastisk utsikt över sjön. Tog några långpromenader och sen satt jag och pluggade. Jag kunde tillochmed sitta ute på altanen och plugga i solen.








bilder från i lördags




Klicka på bilderna för att få dom större.

pluggeliplugg

Eftersom blogg.se verkar strejka när jag vill lägga upp bilder så får bilderna från igår vänta tills på onsdag. Nu ska jag iväg på ett bodybalance pass och sen åker jag direkt ut till stugan. Där tänker jag stanna till tisdag kväll. Jag måste tokplugga till tentan nämligen och där ute finns det inget som kan störa mig. Inget att göra, typ 3 tv-kanaler och inget internet. Ensamt kommer det bli, men jag har ju floyd iaf!
Ha det bra

glamourama

Det känns som att alla pratar om det här glamourama som går på tv3 play, det har snart gått en hel säsong men jag har inte sett ett enda avsnitt. Därför tänkte jag att jag skulle ta och ge det en chans.
Det är som en svensk version av the hills eller the city. Det som är så skönt med webbtv är att man kan kolla på det precis när man vill. Perfekt så här en söndag då man inte har så mycket för sig.
Det var förresten en helt grymt rolig kväll igår, jag ska snart lägga upp lite bilder.



we´re gonna rock this dancefloor

Jag shoppade loss litegrann idag, en svart transparant skjorta som jag har på mig ikväll, en t-shirt och nya löparbyxor.
Nu är jag redo för utgång, vi blir riktigt många ikväll så det kommer bli skitkul!


never a failure, always a lesson

Det är sjukt vad fort tiden går, nu är det redan fredag igen. Alex är hemma från Oslo så vi ska nog ta oss ut till stugan snart och äta nån lunch eller så, så han får se den. Får se vad som hittas på sen men det är skönt med fredagar.



Älskar rihannas senaste tatuering, never a failure, always a lesson. Den är sitter lite under nyckelbenet och den är skriven baklänges så att hon kan läsa den när hon tittar sig i spegeln. Fint!

set the fire to the third bar

Jag har fortfarande inte riktigt kunnat släppa filmen igår, särskilt inte slutet. Känns som man kommer kunna älta den om och om i huvudet i en evighet.
Jag vaknade imorse och såg att det var näst intill snöstorm ute, är så jäkla less på snön nu. Ge mig vår!
Jag tog mig iaf ut på en promenad runt lillsjön med Oskar och Floyd. Nu sitter jag och drar mig för att åka iväg och plugga, ska ta tag i det snart!



Jag ser fram emot sommaren, jag ser fram emot att sitta på en härlig uteservering med tjejerna och dricka en god drink eller två.
Här är en bild från Sydney, vi sitter på 48 våningen i en skyskrapa på en roterande bar och dricker cosmopolitan! Det hade inte varit helt fel just nu.

shutter island



Nu har jag gjort nog med organisationsteori för idag. Jag ska istället in till stan och se om jag hittar nån loppis. Jag ska nämligen dokumentera ett besök på en loppis till grafiska designen. Efter det ska jag gå på bio med Frida, Elin och Sara. Vi ska se shutter island. Spännande!

nya solbrillor

Jag är så sugen på att köpa ett par nya solbrillor i år. Jag köper minst 2-3 billiga par skitglasögon varje sommar eftersom jag antingen förstör dom eller tappar bort dom. Man blir ju inte så försiktig när de kostar runt 99;- 199;- kr. I år har jag bestämt mig för att investera i ett bar riktigt bra och snygga glasögon.
 De ska skydda både mot UV-strålning och och blått ljus, de ska vara bekväma, lättanvända och självklart snygga. Jag är sugen på ett par Ray Ban brillor men jag ska se till att välja med omsorg eftersom de kommer kosta lite.

    

Lunch paus

Frida är hemme från Duved en sväng så vi passade på att ta en stor och god lunch på paus. Precis vad jag behövde idag mitt i pluggandet.
Nu sitter jag och pluggar igen, håller på med en stor inlämningsuppgift och jag har bestämt att jag inte får gå och lägga mig ikväll utan att gjort det färdig. Eftersom jag och elin ska på vattengympa 06.30 imorn hoppas jag att jag blir klar med den innan jag åker hem.





pimp your kalender

Jag blev så less på att min kalender var så tråkigt så jag bestämde mig för att göra den lite mer personlig!




melodifestivalen och utgång

Efter att ha ätit en god middag hos Emma och Sophie så blev det melodifestival/tjejkväll hos Emelie med chips och dipp såklart. Jag tycker faktisk att årets final var bra. Anna Bergendahl vann,helt okej men jag hade hellre sett Salem Al fakir som vinnare!
Efter melodifestivalen gick jag och Sophie till Olearys och dansade till off. Vi var båda spiknykter men vi röjde på och hade verkligen jättekul!      

       

       

       
  Haha typiskt tjejigt att sitta och pyssla med håret, här har jag gjort flätor på Sophie och Sara.

saturday

       
         All star team
       
       
         Börje Salming
       
        
       
         Nice dubbelhaka
       

Remember me

Det har blivit mycket bio för mig den senaste tiden, men det är bra. Jag gillar att gå på bio!
Jag och Sophie gick på premiären av Remember me, med Robert Pattinson. En ganska djup och fin film, den var riktigt bra så jag kan rekomendera den men man går inte därifrån med en bra känsla i kroppen på grund av slutet..

 

Nu ska jag in till stan där det händer en massa grejer idag. Marknad på torget och massa grejer i badhusparken. Dessutom är det någon hockey match som ska spelas där nere med börje salming och massa andra gamla stjärnor. Blir kul!

Farsan

        

Om ni vill skratta riktigt mycket och även fälla en och en annan tår så gå och se farsan. Den var riktigt bra!

städning & plugg

Det är alltid lika skönt när man gjort en riktig ordentlig storstädning, man kan som slappna av på ett annan sätt när det är klart. 
Jag var dessutom hos tandläkaren idag vilket jag inte varit på drygt 3 år. Jag hade därför förväntat mig att jag skulle ha massa hål och skit som jag skulle bli ruinerad på men inte ett enda hål hade jag. Någon fyllning som hade åkt bort men inget som egentligen behövde göras nåt åt. 165 kr gick det på. Det är skönt att ha bra tänder, har kanske haft 1 eller 2 hål i mit liv..peppar peppar...

Jag känner lite panik över att det är tenta i slutet av månaden, känner att det blir mycket, mycket plugg nu.

       

       

miun sundsvall

 Jag passade på att ta några bilder innan jag åkte hem och jag måste säga att jag tycker att mittuniiversitetet i sundsvall var väldigt mysigt. Det var jättefin arkitektur och det var som en egen liten värld inne på området. 

      

       

       

       

Justin bieber - sötare kille

Killen är bara -94, hittades av Usher och sägs bli "the next big one". Tvivlar ju inte på att han kommer bli en riktig tjejfavorit..så jäkla söt lillkillen!

        
           

sundsvall

         

        

        

Igår gick jag och mamma och shoppade, jag blev lite make up store grejer rikare. Sen gick jag till mittuniversitetet på föreläsning vilket var väldigt givande.
Efter det gick vi ut och åt en god middag innan vi gick tillbaka till hotellet och kollade på lets dance.

Nu ska jag snart iväg till miun igen. Nu ska vi ha föreläsning och övningar till klockan 4 i eftermiddag.


gaaahhh

Nu måste jag åka och träna. Jag är på sånt humör att jag bara vill skrika och kasta nånting hårt i väggen, irritationen bara bubblar i kroppen. Jag hatar när saker inte går som man vill, jag håller på med min uppgift som jag ska ta med imorn och jag får inte ut alla idéer som jag har i huvudet och jag är långt ifrån nöjd..
Jag spricker snart av irritation nu måste jag åka iväg så jag får ta ut aggressionerna....


os-hjältarna hyllades på torget

Närmare 20 000 personer var på stortorget igår kväll och hyllade os-hjältarna från Jämtland. Var det 7 av 11 medaljer som tagits av jämtar? tror det, det var grymt iaf. Alla hyllades, Anders Södergren, Johan Olsson, Charlott Kalla, Helena Jonsson, Anna Haag, Emil Jönsson m.fl. m.fl.....
Här kommer några av de bilder jag tog igår.

         
        
        
        
        
        
             
        
        

Efteråt innan vi skulle ut och äta så gick jag bakom scenen där alla stod och skrev autografer. Jag gick fram och hade fått in en perfekt närbild på Johan Olsson och Anders Södergren då ett rött tecken dyker upp på skärmen: byt batteri. Nöjdare...

trött

Klockan är halv tio och jag har precis kommit hem efter att ha jobbat 9 timmar med 6-7 åringar och sedan varit på kalas hos grannen. Det var dock en väldigt mysig dag, var på frösö skidlek i flera timmar och det var helt underbart väder så jag ska VERKLIGEN INTE klaga. Men trots det så blir man väldigt trött när man inte är vad vid de små livens otroliga energi..
Nu ska jag gå och lägga mig, jag ska upp på ett träningspass som börjar 06.30 och jag är ungefär så här trött...

        

        



RSS 2.0