shopping

Jag och mamma gick på stan och fikade och fyndade. 75% off på Monki, som gratis nästan!    


        

        

        

Dagen slutade med en spontanutgång med mina favoritkillar som tagit sig hem från Oslo. Jag hade riktigt kul och ville inte att kvällen skulle ta slut. Jag brukar alltid känna mig rätt nöjd och trött där strax innan stängning men nu trodde jag nästan att det var ett skämt när lamporna tändes. Ett bra tecken för en lyckad kväll!


Första uppgiften i grafisk design

    
Nu är första uppgiften i grafisk design färdig och inlämnad. Genom bild, ord, färg, form och fantasi skulle jag ge en bild/idé/uppfattning om vem jag är och det här blev resultatet.
      
Nu kan jag ägna hela torsdag och fredag åt organisation och ledarskap!

plugg & shopping

Jag har spenderat ett bra antal timmar på bibloteket idag och pluggat organisationslära. Har märkt att jag får betydligt mer gjort när jag åker dit och sitter i lugn och ro än när jag sitter hemma. Hemma finns det så mycket som distraherar.

        

        

Jag passade även på att göra lite nödvändig shopping. Det var erbjudande på H&M så jag köpte en maskara, dagcreme och nattcreme för bara 188 kr. Det är vad jag brukar lägga ut på bara maskara i vanliga fall men nu är man ju student så då får man va lite snål.
Köpte dessutom en fin termosmugg på Åhlens som jag tänkte att jag kan fylla med kaffe eller nåt när jag ska plugga!

Nu ska jag se på mästarnas mästare!

Ludde 3 år

Idag fyller min lilla kusin 3 år, så vi ska dit på kalas alldeles snart. Hoppas han gillar vår present, han ska få en snöskoter! (en liten då såklart). 
Det kanske blir lite kakor och tårta också om jag har tur, jag är så jäkla sötsugen just nu!
    

          

saaturday

Spat var jätte härligt. Jag blev helt inpackad i kolsvart lera och fick även en ansiktsmask i svart lera. Medans jag låg och lät leran verka på kroppen så fick jag ansiktsmassage som var helt fantastiskt skön, skulle gärna önska att det var sånt "vardagslyx" som man kunde unna sig en gång i veckan. Det ska jag se till att ha råd med när jag blir stor!

Efter spat så hamnade vi på Asia wook där vi åt 4 små rätter och sedan friterad banan och glass i efterrätt mmm.


          

           

          

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om snabba cash, så otroligt bra tyckte jag inte att den var. JW tyckte jag bara känndes som en väldigt svag kille som inte kunde stå för att han inte hade lika mkt pengar som de han hängde med, utan bara vred in sig i lögner om allt istället för att bara stå för hans ekonomi och hänga med dom iaf.
Dessutom klarar jag inte av att se misshandel och sånt på tv för de blir så äkta på nåt sett, jag vet inte.
Jag har en känsla av att boken är bättre och att även filmen kanske blir bättre om man läst den.

Jag ser hellre en romantisk komedi! :)

fredags lyx

Gud vad jag längtar tills i eftermiddag, då ska jag och Frida gå på spa som vi fick i julklapp sedan middag och till sist bio. Vi ska se snabba cash som jag ser väldigt fram emot!

Lerinpackning
I denna behandling appliceras en mineralrik, peelande, varm lera på hela kroppen. Du får en ansiktsrengöring, mask och ansiktsmassage under tiden du ligger inpackad i leran. Behandlingen avslutas med application av mineralrik creme och lavendelolja. En väldigt bra behandling för dig med trötta, stela, ömma muskler/leder.
Efter detta har jag även valt att lägga på en halvkroppsmassage.

          


Efter spa-behandlingen ska vi gå ut och äta och sedan blir det bio med snabba cash!


doftljus från Samsons

Tänkte att jag skulle använda mitt doftljus jag fick i julklapp av Samsons. Nu luktar det vanilj överallt här, mmm

           

           

barnvakt

          
           Ludde läser saga från en tavla..

          
      Försökte förklara att om man sitter så där nära tvn så får man fyrkantiga ögon..

nyttiga pannkakor

         

Ät med färska bär till istället för tex sylt och grädde så blir det både nyttigare och godare.
Perfekt för mig som tycker det är skit tråkigt att laga mat, det går super snabbt!

Börja dagen med smoothie

 Jag började dagen med en hallon och svartvinbärs smoothie mmm. Lättsamt och gott!
 Nu har jag kommit hem från en promenad i skogen med Elin, Affe och Floyd, bra början på dagen. Ska till kiropraktorn sen och fortsätta plåga ryggen så vi får se hur det går.
   
        

grafisk design

Nu har jag fått min första uppgift i grafisk design. Jag ska genom ord, bild, färg, form och fantasi gestalta mig själv utifrån vad jag tycker är god smak. Jag ska göra en tanke, idé, ett uppslag om mig själv.
Jag ska sammanfatta min gestaltning i en pdf som ska vara i stående format A4 och vara inlämnad den 29 januari.
En bra första uppgift för lärarna att lära känna eleverna lite bättre. Det ska bli roligt och jag ska sätta igång nuuu. Eftersom jag inte är särskilt teknisk så har jag ingen aning om hur man gör en pdf men det ska jag ta reda på!

        
Jag har egentligen inte glasögon, det var bara för att se lite mer "pluggig" ut. Jag vet inte om jag lyckades men jag ser nu att de ända slags glasögon jag passar i är solglasögon!



friday

 Det har varit en väldigt skön fredag idag, vaknade av mig själv runt 9 och låg och drog mig ett tag. Sen gick jag ner och gjorde frukost. Kollade på livräddarna på bondi beach och längtade till Australien. 
Efter att legat och slappat ett tag tog jag en promenad med floyd och sen åkte jag in till stan för att fixa lite saker.
Hittade en bok på bibblan till grafisk design kursen jag ska gå, de andra måsta jag beställa på nätet. Jag som är boktokig var ju tvungen att köpa en bok för nöjes skull också så det blev andreas carlssons självbiografi live to win.


       

      

Nu ska jag ut med Stina, Emelie och Karin, mina gamla jobbarkompisar från aditro. Har inte träffat tjejerna på 2 år så det ska bli grymt kul! :)

Armanis modeller

   David och viktoria beckham har bytts ut mot Christiano Ronaldo och Megan Fox som Armains ansiktet utåt.
Ronaldo har visserligen grymt snygg kropp men för min del hade David gärna fått stanna. Tycker att Ronaldo känns för mesig, liksom pojkig...

        

Megan Fox är dock grymt het och det är inte så konstigt att hon blivit utsedd till världens sexigaste kvinna 3 gånger.

        

Jag har förresten precis kommit hem från ett besök hos kiropraktorn. Han klämde och kände och knäckte och slog och det känns faktiskt lite bättre. Jag har dock en bit kvar för att bli helt bra i rygg, axlar och nacke så jag får fortsätta gå tills det är bra helt enkelt.

vinterland

Jag tog en eftermiddags promenad med floyd igår och det slog mit hur otroligt vackert det är ute nu. Allt är vitt, allt och det är ännu finare mitt på dagen när solen skiner så det riktigt skimrar om snön.
Som tur var hade jag med mig kameran och kunde knäppa några kort men det blev inte så många för då hade jag riskerat att förlora ett antal fingrar pga kylan.

     

     

     

     


härnösand & S-vall

Har precis kommit hem från 2 härliga dagar i sundsvall och härnösand. Jag, Ida och Elin tog bilen i måndagsmorse och åkte till sundsvall där vi träffade Eva. Det var extra roligt att träffa Eva eftersom jag inte träffat henne sedan i somras.
Vi tog en jättegod lunch det första vi gjorde och sen gick vi och shoppade lite i stan och i birsta centrum.
Jag hittade en t-shirt, en klänning och en kallender.
Vi åkte sedan till härnösand där Eva bor och åt en jättegod middag och kollade på film.
Det var jättekul att träffa alla där nere men framförallt jättekul att träffa Eva igen. Men det är roligt det där med vänner man haft så länge, när man väl träffas så känns det ändå som att det var igår man träffades sist.

   

    

     

   

Det är inte varje dag man har en lite sleepover med tjejerna:)

Tack så jättemycket för två jättemysiga dagar!

 


det blev en riktigt lyckad kväll igår

Vi träffades först hos mig där vi drack och spelade spel mm, efter det drog vi vidare in till stan där vi träffade Sara, Angelica och Åsa och förfestade med dem innan vi gick in på Olearys.
Det var mycket folk ute och riktigt bra musik så vi dansade oavbrutet tills de stängde. En riktigt lyckad kväll med andra ord.
När jag för en gångs skulle kom ihåg att ta med lilla kameran till krogen så upptäkte jag precis när jag skulle knäppa ett grymt kort på tjejerna på dansgolvet att det blinkade en röd text där det stod: ladda batteriet!
Typiskt när jag äntligen tog med den. Därför blev det bara kort från förfesten!
   
  

      

     
       
      

     

lördag

Inte för att jag märker nån skillnad på vardag och helg nu för tiden men lördagskvällar brukar ju oftast kunna förknippas med utgång och så även ikväll.
Frida är hemma från Åre så då måste vi ju passa på. Eftersom familjen tillbringar helgen i stugan har jag huset för mig själv så tjejerna kommer snart hit. Jag är klar och vill att de ska komma nu nu nu. 
Det känns så konstigt att inte behöva slåss om dusch, speglar, plattänger osv. Från att vara fem stycken som gör i ordning sig tillsammans till att va helt ensam och ha allt för sig själv. Jag har inte riktigt vant mig med det än. 
Vill ha tjejerna runt mig så nu för de skynda sig!

     
Tur att jag ser så glad ut när vi ska ut...

Grattis förresten till Linda som fyller 22 idag:) hurra!!

John Mayer

Det är typiskt att man alltid vänder på dygnet när man är ledig. Klockan är snart 1 på natten och jag sitter i sängen och youtubar livekonserter med John Mayer, skulle så gärna vilja se stjärnan live.
Nu börjar jag dessutom känna mig lite hungrig så det är bäst att jag tvingar mig själv till sömns så snart som möjligt för imorn ska jag upp tidigt dessutom.

  

Säger god natt med en underbar låt med John Mayer - Slow dancing in a burning room

träning i Öp-hallen

Jag har varit på fotbollsträning i Öp-hallen, hur nostalgiskt känns inte det. 1,5 timmes spel med bkb dam. Bollkontrollen var kanske inte som den en gång varit och konditionen var defenitivt INTE vad den borde vara, men så var det ju ca 2,5 år sedan man var på en fotbollsträning senast.
Roligt var det men jag känner redan av skavsår och blånagel och jag har en känsla av att det kommer kännas ännu mer i kroppen när jag vaknar imorn. Men det kan det ju va värt!

      
Jag, Mirja, Daphny, Frida och Elin leker lite innan en träning på torvallen för några år sedan..


världens bästa nyström

Jag träffade min favorit nyström igår, vi träffades halv 1 för en fika och skiljdes åt närmare halv 7.
Det är mycket att ta igen när man inte träffas så ofta längre och med den här tjejen har man alltid mycket att prata om!
Det blev även lite shopping såklart, hittade ett par fina tajts på monki och en stickad kofta och en ny klocka på 50%. En riktigt bra dag!

      


2010

Det blev en väldigt lugn nyårsafton i år, helt nykter för min del faktiskt och jag måste säga att det var väldigt skönt. 
Vi var hos Micke på frösön där vi åt supergod trerätters middag, pratade och spelade spel.
   
        

         

        

        

         

        

         

         

        

        

2009 har bara sprungit iväg, känns som det var alldeles nyss vi var i frösö sportstuga på nyårsfest, en superrolig fest som det hände en hel del på hehe. Sedan dess har jag spenderat hela året i Oslo där jag bott med mina bästa vänner.
2009 är ett år som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Året i Oslo har bjudit på mycket, framförallt så var det en av de bästa somrarna på länge. Att bo i kollektiv kan vara jobbigt och krävande men framförallt så är det väldigt väldigt roligt och givande. Jag vill verkligen tacka både tjejerna och killarna (ni vet vilka ni är) för ett fantastiskt roligt år tillsammans, jag älskar er!

Nu öppnar jag mina armar för 2010 och hoppas för ännu ett fantastiskt år med nya erfarenheter, vänner, ideér och massa mer:)

GOTT NYTT ÅR!!


Nytt år - Nya tag

Det är nytt år och jag tänkte att jag skulle ta tag i det här igen. Kände att jag tappade glöden helt med det här i Oslo men det blev som svårt när man inte hade tillgång till internet inomhus. Anledningen till att jag bloggar är ju dels för att jag tycker det är roligt men inte så pass att jag orkar sätta mig ute på balkongen varje dag. Men nu är jag hemma igen och jag tänkte ge den ett nytt försök. Det kommer förhoppningsvis bli många uppdateringar och många bilder. Jag ska försöka fota så mycket jag bara kan nu i vår med min systemkameraoch det är ju roligt att lägga upp bilderna någonstans! Så hej och hå nu kör vi på!

RSS 2.0