regn och rusk

Vi hade världens skönaste lördagskväll igår. Jag jobbade hela dagen så var inte alls pepp på utgång, istället hade vi en riktigt tjejkväll hemma i soffan. Vi kollade på körslaget och "he`s just not that into you" och pratade en massa tjejsnack om allt och inget.  Filmen var väl rolig och så men vi gillade inte riktigt det så kallade budskapet i den så det blev en hel del diskussion omkring den:)

Idag är det regn och rusk i Oslo. Jag och Frida startade dagen med en nästan 2 timmar lång promenad, det var härligt men vi blev rätt blöt på köpet.
Nu sitter vi återigen på tjuvholmen och dricker te. Jag laddar ner massa ny musik och nyaste avsnitten av gossip girl.

    

Hösten känns genast lite ljusare när nya gosspi girl har kommit!


and its sunday again

Det är söndag och nu sitter vi här igen, waynes på tjuvholmen. Det har blivit vårt nya söndagshak!
Jag och Frida sitter och läser bloggar, nördar på facebook och andra ovettiga saker. Ida sitter och läser om algblommning......
Men ååh så mysigt vi har, kos kos.
Jag glömde sladden till kameran men här kommer lite bilder från förrahelgen, då var det östersundsbesök i Oslo.

                                                                                         


mmmm

Nu ska vi hem och baka kladdkaka och titta på parlamentet och wallander!

   

nya söndagstraditionen

Det här med att sitta på café i flera timmar och surfa har blivit en ny helgstradition, särskilt nu när vi inte ens kan vara på balkongen.

Vi hade idolmys hemma hos oss i morse. Ingrid, Carro och Sophie som är på besök kom ner och kollade med oss. Idolmys på söndagar har också blivit en tradition, men nu sitter jag och frida på wayne´s på tjuvholmen och fikar och pratar och surfar. Jag har sökt en jäkla massa kurser till våren så vi får väl se om det eventuellt blir lite plugg i vår.

    

Vi har redan suttit här i några timmar men jag kan verkligen sitta och fika i evigheter, särskilt när man har datorn med sig och det är på ett mysigt fik med bra musik och det regnar ovh är grått utomhus.



RSS 2.0