black and white sittning

Nu är det fredag och jag har avverkat min första vecka på info & PR programmet. Än så länge känns det bra men vi har inte hunnit haft så mycket i skolan mer än en föreläsning och en datorintroduktion än. Desto mer har det varit med nollningen där det är späckat schema.
I måndags delades vi in i faddergrupper och sen samlades vi hos faddrarna där vi förfestade och hittade på en sång til generalerna som vi sedan uppträdde med. Det blev en mycket rolig kväll med mycket skratt! Sedan har det varit fullt upp med aktiviteter som pickning, ölympiska, fixarmässa och annat. Igår tävlade vi mot de andra studentföreningarna utklädda till pirater.

Ikväll är det något som kallas för black and white sittning, det är en finare sittning med kavaj och klänning på våningen här i sundsvall. Som ni kanske förstår ska man klä sig i svart och vitt, sen har de olika föreningarna accentfärger och våran är blå. Det fick bli blå ögonskugga, blått nagellack och blåörhängen.



ha det bäst bäst bäst

Kommentarer
Postat av: syster

fina syster-yster :) hoppas du har det roligt. Nollningen här i östersund är också i ful gång. jag var ut i onsdags och då sprang det runt massa nissar med olika extremt fula pannband :P som tydligen också hade nollning :) pusspuss!!

2010-09-04 @ 15:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0